Hvordan du finder guldøreringe som gave?

Her er en hemmelighed som de fleste mænd ikke kender til: Kvinder elsker guldøreringe. Det er virkelig et smykke, der kan forstærke hendes kønne udseende dramatisk og øjeblikkeligt.

Ser du, glimtende ædelsten, ædelmetal og skønne perler i øreringe lyser ansigtet op og udøver mirakler for halsen og kindbenene.

Hvilken kvinde kan modstå det? Den dårlige nyhed er, at et dårligt valgt par øreringe kan få dig i store problemer. Det siger sig selv, gør det ikke?

At vælge de rette guldøreringe

Det rette par guldøreringe vil være en kvindes favorit-smykke, fordi det passer til alle lejligheder. Eksempelvis ser de velkendte, afprøvede og genopfundne creol-øreringe skønne ud, uanset hvad de bæres sammen med.

Men nogle kvinder kan bare ikke lide creoler. Skulle det være tilfældet, er der helt bogstaveligt tusindvis af stilarter af vælge imellem, der kan fremhæve kæbepartiet, halsen eller ansigtet.

Hvis det endnu ikke er gået op for dig, får du det her, sort på hvidt: De guldøreringe, du vælger til hende, skal passe til hendes ansigt, hendes hud og hendes hår. Her er et tip: Hvis hun har et kantet ansigt, bør du gå efter creol-øreringe. Hvis hun har skarpe træk, vil kantede guldøreringe understrege trækkene. Et ovalt ansigt kan klare hvad som helst. Creoler er et super godt valg.

Til et rundt ansigt bør vælges noget længere og dinglende, så som lange kæder med små ædelsten. Et firskårent ansigt ser ikke godt ud sammen med kraftige øreringe. Et langt ansigt har behov for noget rundt og småt; ellers gør øreringene bare ansigtet længere.

Størrelse og mønster på guldøreringe

Guld hoop øreringe

Størrelse og mønster betyder meget, når du køber guldøreringe til en kvinde. En lille kvinde kan ikke bære alt for store øreringe.

På samme måde kan en buttet kvinde få fine små øreringe til at se endnu mindre ud. Kvinder med en mørk lød ser godt ud i gult, mens lysere hud ser rigtig godt ud med hvidguld. Hvidguld anbefales, hvis designet indeholder ædelstene.

Nu, da du ved hvordan du skal vælge den rette form og størrelse til din kære, lad os så se på nogle af de mest populære stilarter inden for guldøreringe.

Nogle af disse stilarter er evigtgyldige og bør være en del af enhver kvindes smykkeskrin.

Hjerte guldøreringe

Creoler: Disse er favoritter til enhver tid. De gør også et kæmpe comeback. Så hvis din kæreste ikke har et par af disse, vil det være den ideelle gave til Valentine's Day.

Creoler i rent guld er sofistikerede, og de ser kostbare ud uden at det på nogen måde bliver for meget af det gode.

Hvis du vil give hende noget spektakulært, kan du vælge nogle guldøreringe med lag. Disse dingler delikat, og deres kostbare små ædelstene fanger lyset og reflekterer det flot på ansigtet.

Disse er perfekte til dagligdags brug. Skinnende perler i en elegant indfatning er en anden klassiker til en hvilken som helst pige.

Guldøreringe er en super investering i dit kærlighedsliv. De står for tidløs skønhed og uforlignelig kvalitet. Med det rette par kan du glæde din bedre halvdel, og hun vil tænke på dig hver gang øreringene hviler på hendes delikate øreflipper.

Tilbage