Øreringe i hvidguld – det kommer an på stilen

Øreringe med lilla sten

Guldsmykker vil altid være en stabil klassiker i enhver kvindes påklædning.

Gule guldøreringe vil aldrig blive umoderne, og de er tilgængelige i forskellige former og i de mest attraktive designs.

Guldsmykker, fra almindelige gule ørestikkere til det mest udsøgte håndværksarbejde udført af de dygtigste juvelerer fra hele verden, kan få enhver kvinde til at være og føle sig elegant.

Mens gule guldøreringe giver et klassisk anstrøg, er hvide guldøreringe også et populært valg hos vore dages generation. De ser mere nutidige ud, er de er mere alsidige som smykker.

Hvidguld indeholder faktisk en væsentlig del guld kombineret med andre ædelmetaller, så som sølv. Du kan derfor godt regne med at øreringe i hvidguld koster mere end et andet par lavet af gult guld. Kend dit guldsmykke

Guldøreringe - renhed afhænger af karat nummer

Når du skal vurdere guldøreringe, vil renheden afhænge af karat nummeret. Guldets renhed bestemmes af karat nummeret, der klassificerer guldet som henholdsvis 10, 12, 14, 18 eller 24 karat. Karat nummeret angiver procentdelen af guld i et smykke, og 24K betyder rent guld.

Karat mærkninger følges af producentens logo. Guld kan være forgyldt eller belagt. Dette dyrebare metal kan også anvendes som belægning.

Creoler i hvidguld

Rent guld er det bedste valg til gule guldøreringe, som skal bæres dagligt. Det er holdbart og mere hypoallergent end smykker, der er blandet med en stor del andre metallegeringer.

I USA kan guldsmykker af enhver karat stadigvæk godt kaldes for rent guld. Forgyldte eller guldbelagte øreringe har større tendens til at plette eller falme i farven. At vælge gule og hvide guldøreringe

Der er ingen ende på de tilgængelige designs inden for både hvide og gule guldøreringe. Hvis du er praktisk og kigger efter noget enkelt som du vil kunne bruge i lang tid, er guld ørestikker eller dråbe-øreringe det bedste valg.

Guld ørestikker kan bæres til alt, og ser godt ud på alle. Fine dråbe-øreringe er lette at bære, og de er tit udført i interessante geometriske former. Begge typer ser bedst ud i 14K gult eller hvidt guld.

Creol øreringe er populære, fordi de definerer en kvindes ansigtsform.

Diamant øreringe i hvidguld

Former for creol øreringe

Creol øreringe kan være cirkulære, rektangulære, eller formet som en diamant, aflange eller firkantede. En creols størrelse varierer også, og det er op til dig selv at vælge det rette par, der passer til din personlighed.

Hvis du leder efter noget lettere, kan du vælge gule eller hvide øreringe, som eksempelvis halv-creoler.

Øreringe, som du ønsker at bære til et cocktail-party eller andre mere formelle lejligheder, skal nok være guldøreringe i ørehænger- eller tråd-stilen.

Ørehængere har som regel flere niveauer af guld, og er nogen gange belagt med ædelstene. Tråd-øreringe er de øreringe, som du sætter i piercede ører og som du bare kan lade dingle. Disse ser fashionable ud og er lette at gå med.

Tilbage