14K guldøreringe gør livet blændende

Guld vil altid se elegant ud, og det vil aldrig gå af mode. Alle guldsmykker klassificeres med karat-systemet, som indikerer graden af metallets renhed, eller procenten af guld i hvert smykke.

Iblandt dem er 14 Karat guld det billigste, hvilket gør det populært hos folk, der køber guld. Det indeholder 14 dele guld og ti dele af en eller flere andre metaller, eller 58,3 % guld. Der er et bredt udvalg af 14 Karat guldsmykker på markedet.

Guld - et sjældent ædelmetal

Guld betragtes som et af de mest sjældne ædelmetaller. Det er blevet sagt, at alt det guld, der er udvundet fra jorden i hele verden kun lige akkurat kan fylde Eiffeltårnets fundament.

Prisen på guld har været støt stigende igennem de seneste år, og derfor er dette dyrebare metal stadigvæk en af de bedste investeringer for de, der køber guldsmykker.

Selv om du kun vil købe noget særligt til en særlig person, så som et par 14 Karat ørestikkere i guld, kan du være sikker på, at din gave får en lang levetid.

Guld ørestikker - et godt gavevalg

Hjerte guld øreringe

Et par 14 Karat guld ørestikker er den perfekte gave til fødselsdage, som eksamensgave, julegave og andre særlige anledninger.

De ser godt ud på små børn, såvel som på voksne kvinder, der kan lide at bære enkle smykker til dagligdags anledninger.

De er ideelle på kontoret, og hvis de er udvalgt med omhu, kan de betone bærerens udseende.

Hvis du er til mere dekorative øreringe, kan du vælge imellem adskillige designs. Du kan nemt finde 14 Karat øreringe i din lokale smykkebutik, såvel som hos de større Internet-butikker.

Der findes naturligvis en masse andre valgmuligheder ud over ørestikkere, så som creol-øreringe og hængeøreringe, eller et sæt med 14 Karat guldøreringe med ædelstene. Juvelererne er rigtig gode til at finde på unikke designs, som du måske selv ville have haft svært ved at vælge.

Guld ørestikker med blomst

Du er under alle omstændigheder sikker på at kunne finde det helt rette par til dig selv eller til din bedre halvdel.

Da de er billigere end rent guld, kan du købe flere par og give som gaver, og du kan være sikker på, at modtagerne vil sætte pris på dem.

Du kan endda begynde at samle på 14 Karat guld-ørestikkere og give dem videre til dine børn, når de bliver større. 14 Karat guld kan også være hvidguld, som ofte bruges til at lave attraktive og kunstneriske smykker af.

Hvidguld af samme karat-værdi er dyrere, da det er blandet med legeringer af ædelmetaller, så som sølv.

Tilbage