Hvidgulds øreringe: Grundlæggende ting

Hvidgulds øreringe

Guld er en klassiker til smykkebrug, som altid vil befinde sig i kvinders smykkeskrin i hundredvis af år fremover.

Det var et værdsat ædelmetal i det gamle Egypten, og guld har været værdsat af både mænd og kvinder i mange år.

Selv om guldøreringe er tidløse, har de tendens til ikke at matche en kvindes garderobe i det omfang hun kunne ønske.

Dette førte til brugen af hvidguld. Hvidguld er mere følsomt i samspil med hud og stilart, og det kan være mere alsidigt end guld. Tro det eller lad være: Hvidgulds øreringe kan faktisk koste mere end et par klassiske gule guldøreringe. Når du er klar til at købe, skal du derfor sikre dig, at du køber den rette kvalitet første gang.

Hvidgulds øreringe med grøn perle

Kend dit guld

Gulds renhed bestemmes ved hjælp af angivelsen 'karat'. Dette nummer kan benævnes 10, 12, 14, 18 og 24. 24 karat guld er den bedste kvalitet, og det betegnes som 'rent guld'.

Alt guld, du køber bør have karat-nummeret på sig. Dette er ikke kun juvelerens mærke, men også en beroligelse for den person, som køber smykket.

Hvis en person er allergisk, anbefales rent guld til dem. Smykker, der ikke er i rent guld er ofte blandet med andre metaller, som kan fremprovokere allergiske reaktioner hos folk med følsom hud.

Øreringe med blå sten

At vælge hvidgulds øreringe

Valgmulighederne er uendelige, når det gælder øreringe i hvidguld. Deres design kan være så praktisk som du ønsker det, og selv så udførligt lavet og så iøjnefaldende som det måtte ønskes.

Når du overvejer sådan noget som guld-ørestikkere, bør du overveje deres brug. Hvis du er på udkig efter noget, der kun skal bæres til formelle lejligheder, bør du gå efter noget mere iøjnefaldende.

Hvis du er på udkig efter noget til dagligdags brug på kontoret eller ved andre lejligheder, bør du afgjort købe noget, der ikke er for 'højrøstet' og som passer til dit dagligdags tøj.

Øreringe i hvidguld er klassiske smykker, der kan matche en persons garderobe, både til dagligdags og formelle lejligheder.

Tilbage