Det storslåede ved guldøreringe

Øreringe findes i forskellige karat, så som 14K, 18K og 22K, selv om 9K, 10K og 24K også anvendes over hele verden.

Karat udtrykker guldindholdet i forbindelse med proportionen af guld i forhold til andre metaller i den legering, der danner det metal, der bruges til at lave smykket.

Derudover findes guldøreringe i nogle dejlige farver, nemlig gult guld, rødguld og hvidguld.

Farverne skyldes metallerne i legeringen; gult guld opnås normalt ved at blandet guld med kobber og zink, rødguld opnås ved at iblande kobber, og hvidguld omfatter metaller som palladium og sølv.

Efter de klassiske creol-modeller og smarte vedhæng og dinglende dråbe-øreringe, omfatter de mere moderne versioner klemme-øreringe, ørehængere, ørestikkere og øreringe, som kan skrues på.

Guldøreringe med diamanter

Creoler vs guld ørestikker

Den creol, der stikkes igennem piercingen er nem og behagelig for små piger, mens guld ørestikker giver et stilfuldt udseende for kvinder i alle aldre.

Ørestikkere, der normalt er lavet af rent guld, kan være besat med ædelstene eller halvædelstene i livlige farver, der kan give hvert par øreringe et unikt look.

Guldet til store creoler kan være udhulet for at gøre dem lidt lettere.

Opbygget guld, der er formet ved at bearbejde guldet under særlige forhold, gør det muligt at lave en lang række designs i letvægt, der er meget populære.

Ørehængere giver et blændende look sammen med lyse og farverige stene sat i guld. De har typisk grene hængende ned fra øreringens midte med ædelstene hængende fra dem. Klemme-modellen, der var revolutionerende i 1930'erne, er populær på grund af dens komfort.

Den påskruelige model, eller den ikke-piercede model, er sjælden, undtagen når det gælder klassiske øreringe.

Letvægts guldøreringe via moderne metoder

Moderne metoder har gjort det muligt at lave letvægts-øreringe, selv med en blanding af gult guld, rødguld og hvidguld, hvilket giver et interessant og stilfuldt look. Øreringe lavet på bestilling bruger animerede designs, blomstermotiver, blade og klassiske eller religiøse symboler.

Uanset om det er komfortable creoler, formelle ørestikkere eller de mest trendy ørehængere, har guldøreringe altid fascineret. Det er ikke overraskende, at sportsstjerner, musikstjerner og modedesignere har gjort øreringe berømte, selv til mænd.

Ud over at give et fantastisk look, er guldøreringe utroligt komfortable. Hvad prisen angår er himlen vel grænsen. Der findes dog en del designs inden for iøjnefaldende øreringe, uanset ens budget.

Tilbage