Guld øreringe: Tips og købsovervejelser

Guld øreringe med sten

Hvis du kan lide at følge med moden, bør du måske overveje at købe designer guld øreringe. Disse kan du stort set finde overalt, fra stormagasiner til online-butikker og juvelerbutikker.

Da der er meget at vælge imellem til forskellige priser, bliver du nødt til at indskrænke valgmulighederne ud fra dit budget og de stilarter, du kan lide.

For at få en idé om hvad der findes på markedet for øjeblikket, vil det bedste være at kigge forskellige steder og også klikke ind på nogle af internettets online-butikker.

Nogle kvinder finder det nyttigt at kigge i magasiner eller på hjemmesider med berømtheder for at få et overblik over tidens mode. Når du ser på designer-guldøreringe kan du vælge iblandt de sidste nye stilarter.

Øreringe med lilla sten

Guldøreringe i hvidguld er populære

Mange kvinder i dag vælger guld øreringe i hvidguld. Hvidguld laves ved at kombinere guld med mindst ét andet metal, og det betragtes som meget sofistikeret og fashionabelt.

Mange faktorer vil påvirke dit valg af farver, uanset om du kan lide gult eller hvidt guld, indbefattet det tøj du har.

Hvis de øreringe du køber har sten, vil disse fremstå anderledes alt efter guldets farve. Nogle foretrækker diamanter indfattet i hvidguld, men det er et spørgsmål om personligt valg.

Unge kvinder går som regel efter hvidguld, fordi de vil være trendy, mens det mere traditionelle valg er gult guld.

Enhver lejlighed er perfekt til guldøreringe

guld øreringe hoop

En type af guldøreringe, der er meget populære hos kvinder er øreringe i rødguld. Gulds naturlige farve er gul, men man kan få rød- eller hvidguld ved at blande guldet med metaller i andre farver.

Kobber blandet med guld giver rødguld. Så rødguld er altså ikke rent guld, men dets farve og udseende kan være virkelig spektakulære.

Du kan finde et bredt udvalg med denne legering, og de fleste øreringe i rødguld er enten 14K eller 18K.

Du vil måske sætte pris på det anderledes look som rødguld giver i forhold til gult guld eller hvidguld, der så til gengæld vil være velegnet til andre lejligheder.

Hvis du kigger længe nok, vil du uden tvivl finde et par guldøreringe, som du elsker, da der findes så mange forskellige varianter. Det vigtigste er at finde et par, som du virkelig kan lide, og nu har du fået en del anvendelige råd du kan bruge, når du skal ud at købe guld øreringe.

Tilbage